hipsut.png  Toiskan talli on moderni, turvallinen ja Suomen Ratsastusliiton (SRL) hyväksymä harraste talli. Toimitilojen suunnittelussa on otettu huomioon lastensuojelun erityistarpeet.   hipsut.png

Talli

Toiskan hevostoiminnan hevoset

Alma

Toiskan paratiisitarhan kuningatar. Johtaa laumaansa lempeällä lujuudella. Todellinen supermamma, joka hoitaa niin oman, kun parhaan ystävänsä Karlankin varsaa. Omistajansa Teean “elämän valo” ja turvallinen työkaveri.

Karla

Tumma ja tulinen, mutta kiltti Karla on omistajansa Jennin silmäterä, ystävä ja työkaveri. Toiskan paratiisitarhassa Karlan ja varsansa Jalin tapaa usein parhaan ystävänsä Alman seurasta. Esteet saavat Karlan innostumaan, ja Karla onkin kipaillut esteratsastuksessa Jennin kanssa.

Aava

Toiskan hevostoiminnan “tulevaisuuden toivo”. Aava on utelias ja ystävällinen, seuraa rapsuttajaansa vaikka maailman ääriin. Talven aikana ollaan mietitty, onko Aavaan sattunut mukaan myös mammuttigeenejä paksun karvaturkin ja suuren kokonsa vuoksi. Aava elelee Toiskan paratiisitarhassa äitinsä Alman kyljessä, Jalin leikkikaverina.

Jali

Toiskan hevostoiminnan tuleva tunnetaitokasvattaja. Herkkä ja kuitenkin utelias nuori mies, jonka käsittelyssä vaaditaan lempeää rauhallisuutta. Kasvaa paratiisitarhassa äitinsä Karlan ja varamamma Alman lempeän lujassa ohjauksessa. Nauttii painia Paratiisitarhan ruunien kanssa.

Urho

Urho on sydämeltään ja sielultaan uljas valkea orhi. Luonto kuitenkin asetti nämä pieneen, pilkulliseen kehoon. Urho asuu paratiisitarhassa lauman keskellä, viettäen myös painihetkiä Jalin kanssa. Urho nauttii ihmisten kanssa niin jalkapallosta, esteiden hyppäämisestä kuin hippa-leikeistäkin. Ylläpitäjänsä Teean tärkeä työkaveri.

Rapi

Aina valmiina töihin! Rapi on paratiisitarhan ikänestori, mutta sitä ei päällepäin huomaa. Rapi on Toiskan hevostoiminnan luottoratsu, jolta ei energia lopu. Kiltti ja rauhallinen hoitaa. Omistajiensa Heidin ja Reetan silmäterä, Teean  ja Jennin turvallinen ja luotettava työkaveri. Paratiisitarhassa Rapi jaksaa aina leikkiä Jalin kanssa, kun on tarve.

Etain

Etain Royal on arvonsa tunteva herra, joka viettää eläkepäiviään Toiskassa ja Toiskan hevostoiminnassa. Hevonen, jonka kanssa kulkeminen nostaa ylpeyden tunteen esiin myös ihmisissä. Tarhailee omassa rauhassaan ja  välillä leikkii vieruskavereiden kanssa, kun oikein innostuu. Omistajansa Ritvan tärkeä kumppani.

Demu

Paratiisitarhan poni. Demu on elämästä nautiskelija ja herkuttelija. Esteiden ylitys ja tehtäväradat ovat Demun mielestä paaaaaaaljon mukavampaa kuin vaikka kouluratsastus. Kaipaa vaihtelua ettei tylsisty. Huumoria ei tältä ponilta puutu! Ylläpitäjänsä Jennin työ- ja harrastuskaveri.


kuvia tallista