hipsut.png  Toiska on perhekotivanhempien oma koti ja kodissa eletään sen mukaan. Toiskalaiset ovat suuri joukko, ja ohjaajia on työvuorossa aina vähintään kaksi. Psykiatrinen osaaminen ja pitkä lastensuojelun kokemus on työryhmän vahvuus.  hipsut.png

Toiska

Toiskalaiset

toiskalaisten_esittely.pngTavoitteenamme on, että nuoren aika kodissamme on kuin mestarillisesti kirjoitettu tarina tai ainakin osa sitä. Tässä tarinassa ei pelätä karikkoja tai tuulen kääntymistä, vaan ne valjastetaan mahdollisuuksiksi. Tarinamme pääosissa ovat lapset, nuoret, vanhemmat ja muut aikuiset, turvallinen koti ja kaunis maatilamiljöö, sekä asiansa osaavat turvalliset ammattilaiset.


Perhearvot

perhearvot.pngLastensuojelu työ on suunnitellmallista, pohjautuen vahvaan ammattitaitoon ja tavoitteelliseen asiakassuunnitelmaan. Taide, kulttuuri, kaunis miljöö ja turvalliset aikuiset antavat lapselle/nuorelle virikkeitä ja mahdollisuuksia luoda omaa arvomaailmaansa.


Willa Ilo

willa_ilo.pngWilla Ilo on Toiskan uusin ja kaunein helmi. Se on levollinen ja samalla innoittava tila missä voivat yöpyä myös perhekotiin sijoitettujen lasten läheiset ja muut vierailijat.